Sonntag, 12. März 2017

Doneer aan het milieu en de mens van een omslagstelsel team

Doneer aan het milieu en de mens van een omslagstelsel teamJucelino Luz werd geboren in Maringa -Paraná -Brazil, in 1960, schrijver en milieu protection's leider, en hij stuurt brieven over de hele wereld vrij om te proberen om de mens te redden. Zijn vroege leven was verdeeld tussen het leven in de strijd tegen de vernietiging van onze planeet, en de familie in Águas de Lindóia -S.P Brazilië. In de jaren 1980, stuurde hij eerste brief aan Al Gore voor het milieu oorzaken te omhelzen, en heeft hem verteld dat in 1993 zou Gore uitgegroeid tot de 45 vice-president van de Verenigde Staten, een positie die hij onder president Bill Clinton hield tot 2001. (Who Jucelino Luz zei dat zou ook de winnaar van de presidentsverkiezingen te zijn)
Jucelino Luz vrij gemaakt Jucelino voor de wereld - die hij omschrijft als "een bipartisan non-profit organisatie die is gewijd aan het veranderen van de publieke opinie in Brazilië en over de hele wereld over de urgentie van het oplossen van de klimaatcrisis" - en is de drijvende kracht achter de aarde, en Jucelino Luz is het verzenden van brieven vrij sinds 1969 over zijn "Gift" van God om te proberen om levens te redden
Hij is de auteur van de best verkochte boeken over de dreiging van en oplossingen voor opwarming van de aarde ,, voorspellende dromen, en toont zijn persoonlijke fenomeen aan mensen die we kunnen veranderen voor een positieve toekomst en het onderwerp van het respect, liefde, bescherming betreft, en brieven met waarschuwende dromen, die nu al is uitgegroeid tot een van de beste documentaire films in de geschiedenis. Een van zijn boek, "Revelação II - openbaring II", debuteerde op de top van de Japan bestsellerlijst toen het werd uitgebracht in mei 2007. En vele anderen boeken van zijn schrijverschap.
Voor zijn inspanningen bij de aanpak van de milieuproblematiek, heeft Jucelino Luz vele prijzen ontvangen.
"Jucelino Luz heeft voor een lange tijd een van 's werelds grootste milieu-oorzaken en als de voornamelijk helderziende die veel mensen geholpen met zijn vrij brieven aan mensen over de hele wereld te beschermen. Hij is waarschijnlijk de persoon die het meest heeft gedaan om een ​​grotere wereldwijde begrip van de maatregelen die moeten worden genomen te creëren. "

Hoe deze site tot stand is gekomen
De site werd in 2006 gelanceerd door een team van vrijwilligers, en is geheel het werk van een niet-gefinancierde team. Dat kent de moeilijkheden en de strijd van Jucelino Luz om mensen te helpen met zijn eigen monetaire inspanningen. Naast zijn belangrijkste werk, wil hij naar een plek waar kunnen buitenlandse personen met gratis lokale verblijf in om Brazilië te bezoeken te ontvangen op te bouwen.


Jucelino Luz wilde een site om de vele prachtige dingen die beroemdheden aan het doen zijn om de wereld te helpen bekend te maken. We hopen om goede doelen te helpen door 'fans om hun helden te volgen' hun celebrity supporters inspirerend voorbeeld.
Samen met functies Michael Jackson kreeg brieven van Jucelino Luz hem te vragen een song milieu oorzaken te maken en verder te beheren, en het was een verrassing toen hij dat mooi lied, bij te werken en te groeien de site met de hulp van een aantal andere vrijwilligers gestippelde Wereldwijd.
We werken hard om goede doelen te bevorderen, en worden niet door de beroemdheden of liefdadigheidsinstellingen betaald, dus ons werk wordt ondersteund door abonnementen. Indien deze site is waardevol voor u, kunt u overwegen het afsluiten van een abonnement en u kunt een bijdrage leveren met de hoeveelheden geld.
U kunt helpen om envelop te kopen, brieven te registreren bij notariskantoor, voor het verbeteren van de logistiek, die het gemakkelijker maken mensen krijgen toegang tot zijn profetieën en voor te bereiden tegen aardbevingen, rampen, aanslagen, Tsunami, om het vliegtuig ongevallen en elke soort van natuurlijke en Mechanic voorkomen verwoestingen.
En het maatschappelijk werk van Jucelino Luz, aan de Poor's het leven beter te maken ... ook presidenten en zakenmensen helpen om zorg, en maken de wereld nuttig, vreedzaam, bewoonbaar zonder vernietiging te overleven in deze wondere wereld.

De Jucelino Luz want de wereld is een non-profit organisatie die betrokken zijn bij het onderwijs en belangenbehartiging met betrekking tot mensen en de bescherming van de wereld van de klimaatveranderingen helpen.
De gebeurtenissen op het klimaat werkelijkheid leiders voor te bereiden om te communiceren en uit te voeren effectieve belangenbehartiging gebeurtenissen binnen hun lokale gemeenschappen.


kom er bij
om een ​​activiteit te doen met mensen die het al doen. Maak uw gratis donatie
We verklaren onze liefde voor de meest waardevolle dingen in ons leven - onze planeet en de mensheid

Waarom? Omdat de klimaatverandering invloed op de hele wereld. En als er genoeg van ons te laten zien we de zorg, kunnen we de bescherming van het leven dat we houden van de klimaatcrisis.

Daarom hebben we samen met Jucelino voor de wereld. De liefde. Toon de liefde is een jaarlijkse viering van alles wat we liefhebben, maar kon verliezen aan de klimaatcrisis. Het is onderdeel van een voortdurende inspanning om de mensen en plaatsen ons dierbaar te beschermen door de wereldleiders aan te moedigen om over te schakelen naar schone en betaalbare hernieuwbare energie.
Groene harten zullen aftrap gesprekken over de dingen die we liefhebben en de toekomst die we willen voor onze kinderen - één aangedreven door schone en veilige energie.
Groene harten zullen aftrap gesprekken over de dingen die we liefhebben en de toekomst die we willen voor onze kinderen - één aangedreven door schone en veilige energie.

Get betrokken vandaag door het sturen van een groen hart voor uw gekozen ambtenaar hen te vertellen waarom u de zorg over het beëindigen van de klimaatcrisis.

Om andere manieren om Toon de liefde voor onze planeet, check out deze blog post te leren.

Dank u voor alles wat u doet,

 Je vrienden op het klimaat werkelijkheid & mensheid

Gelieve uw 2017 en 2018 Sustaining Membership door een bijdrage van een hoeveelheid
Ik hoop dat je overwegen om een ​​donatie te geven om ons te ontmoeten ons doel. Vergeet niet dat uw gift zal u het dubbele waard worden door positieve energie voor u en al degenen van wie je houdt, (met een goede gezondheid, de winst in uw bedrijven, spirituele verheffing, rijkdom open paden met veel mogelijkheden, en vooral, vrede en geluk) bijna de helft van ons doel, dankzij een genereuze supporter van onze zaak.

Dank u voor alles wat u doet,
klikt u op de onderstaande link; wanneer het wordt geopend klikt u in het cijfer "donatie"; en koos voor elke hoeveelheid die u wenst tro geven (doneren

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen