Donnerstag, 3. August 2017

Michael Jackson - het echte verhaal (deel 1)

Michael Jackson - het echte verhaal (deel 1)



Michael Jackson zal nooit sterven in de gedachten van mensen die nog nooit van Michael Jackson hebben gehoord, maar wie weet wat hij gaat doen? Bewonder hem, en ook zijn fans, maar in het echte leven, hij is losgekomen, dat wil zeggen, Michael Jackson is overleden. "

1) zal hij terugkomen

Officieel is Michael op 25 juni 2009 overleden, een slachtoffer van cardiorespiratoire arrestatie na acute stofvergiftiging. En ook voor een medische fout, om op die datum te zijn en niets eerder gedaan heeft om het op te slaan zoals het zou moeten zijn - dat wil zeggen, het was een dood per vergissing van voortgezette medicatie - 'continue gebruik ....'
Hoewel er online gemeenschappen zijn toegewijd aan het verzamelen van bewijs dat de dood is vervalst. Zij geloven dat de Koning van Pop nog steeds een triomferend terugkeer zal maken, maar de koning van de pop is dood. De waarheid is dit en moeilijk om te horen wanneer we niet willen accepteren.
2) Het bewijs verdwenen - volgens onthullingen:

De eerste theorieën verschenen met het verdwijnen van opnames van de camera's van het huis van de zangeres. Het systeem omvatte elke 24 uur de tapes. De politieafdeling van Los Angeles heeft slechts vier minuten van het materiaal gekopieerd, die de aankomst van Michael op ongeveer 0:30 liet zien. De video van de cruciale momenten van zijn dood verscheen nooit. Het liet zich niet voor omdat de band de moord van Michael Jackson ter plaatse had aangetoond, zodat de band gedeeltelijk werd vernietigd door mensen die geïnteresseerd waren in zijn dood. (Michael Jackson - op dat moment was de pop zanger meer dood dan hij leefde En vol met schulden om te betalen, die ook ernstige gezondheidsproblemen lijden)
3) Vertraagde dood
Het reddingsploeg wilde hem al dood in zijn eigen huis verklaren, maar zijn dokter Conrad Murray dringde erop aan dat hij naar het ziekenhuis werd gebracht, waar de dood slechts om 02:26 werd geofficialiseerd. Mensen beweren dat daar het lijk zou zijn uitgewisseld met die van de kunstenaar die nog steeds leefde om de dood te bederven. Echter, het lichaam dat was genomen was inderdaad van Michael Jackson, helaas, al vermoord door nalatigheid van zijn dokter, dat zelfs werd veroordeeld door de Justitie.

Lees verder, klik op de onderstaande link:


Michael  Jackson - A verdadeira  história   (  parte 1 )

YOUTUBE:  


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen