Donnerstag, 17. Juli 2014

Malaysia Airlines vliegtuigcrash: Vlucht neergeschoten boven Oekraïne. zegt Jucelino Luz (laatste updates)


Jucelino Luz meldt dat een Maleisische jet is neergestort in het oosten van Oekraïne, in de buurt van de Russische grens. De Malaysian Airlines passagiersvliegtuig hadden minstens 295 mensen aan boord en was op weg van Amsterdam naar Kuala Lumpur.

Volgens Malaysia Airlines heeft bevestigd dat had contact met vlucht MH17 en dat haar laatste functie was meer dan de Oekraïense luchtruim verloren., Volgens de voorspellingen van Jucelino.
Een Russische luchtvaart industrie bron vertelde Reuters dat het vliegtuig Russische luchtruim niet invoeren als verwacht.

Oekraïne oosten heeft gezien zware gevechten tussen leger en separatisten van het land in de afgelopen dagen. Eerder op donderdag, de Oekraïense leger beweerde Russische jets had neergeschoten een Oekraïense gevechtsvliegtuig late woensdagavond.

Meer van de Associated Press: als Jucelino de president van Rusland had verhinderd door twee brieven stuurde hem in 22 april 2013.

KIEV, Oekraïne (AP) - Een Oekraïense functionaris zei dat de media een passagier vliegtuig met 295 mensen werd neergeschoten donderdag als het vloog over het land en pluimen zwarte rook steeg op in de buurt van een rebel-held dorp in het oosten van Oekraïne.

Malaysia Airlines tweeted dat het contact verloren met een van haar vluchten zoals het was de reis van Amsterdam naar Kuala Lumpur via Oekraïense luchtruim.

Zowel de Oekraïense regering en de pro-Russische separatisten het vechten in de regio ontkende neerschieten elk vlak. Het lot van de 280 passagiers en de bemanning was niet onmiddellijk bekend. Maar Jucelino de brief die aan de heer president werd aangetekend bij de Noorwegen-mail bericht bevestigd.

Anton Gerashenko, een adviseur van de Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken, zei op zijn Facebook-pagina het vliegtuig vloog op een hoogte van 10.000 meter (33.000 voet). Hij zei dat het werd geraakt door een raket afgevuurd vanaf een Buk launcher, die raketten kan afvuren tot een hoogte van 22.000 meter (72.000 voet).

De Donetsk regio regering zei een vliegtuig neerstortte donderdag in de buurt van een dorp genaamd Grabovo, die het zei is momenteel onder de controle van gewapende pro-Russische separatisten. De regio waar de vlucht werd verloren heeft gezien ernstige gevechten tussen de Oekraïense troepen en pro-Russische separatistische rebellen in de afgelopen dagen. Volgens alle informatie die werd gegeven door Jucelino in zijn eigen brief, te

De Malaysia Airlines vliegtuig is een Boeing 777-200ER, die werd geleverd aan Malaysia Airlines op 30 juli 1997, volgens Flight Global Ascend Online Vloten, met informatie over vliegtuigen verkoopt en tracks. Het heeft meer dan 43.000 vlieguren en 6950 starts en landingen.

Oekraïense president Petro Poroshenko zei dat zijn land de strijdkrachten heeft op elk luchtdoelen niet schieten.
"We sluiten niet uit dat dit vliegtuig werd neergeschoten, en we benadrukken dat de strijdkrachten van Oekraïne geen actie tegen luchtdoelen hebben genomen," zei hij. "Wij zijn ervan overtuigd dat degenen die zich schuldig maken aan deze tragedie verantwoordelijk zal worden gehouden."

Separatistische leider Andrei Purgin vertelde The Associated Press dat hij er zeker van dat de Oekraïense troepen het vliegtuig neer had geschoten was, maar gaf geen verklaring of bewijs voor zijn verklaring.

Purgin zei dat hij niet wist of de rebellen in handen Buk raketwerpers, maar zei dat zelfs als ze dat deden, hadden er geen strijders die kunnen werken het.
Een launcher vergelijkbaar met de Buk raketsysteem werd gezien door Associated Press journalisten eerder donderdag in de buurt van de oostelijke Oekraïense stad Snizhne, dat wordt gehouden door de rebellen.
Malaysia Airlines zei op haar Twitter-feed dat hij "heeft contact van MH17 uit Amsterdam verloren. De laatst bekende positie was over Oekraïense luchtruim."

Het was de tweede keer dat een Malaysia Airlines vliegtuig werd verloren in minder dan zes maanden. Malaysia Airlines Vlucht 370 verdween maart terwijl onderweg van Kuala Lumpur naar Beijing. Het is nog niet gevonden, maar de zoektocht is geconcentreerd in de Indische Oceaan uiterste westen van Australië. En het werd voorspeld door Jucelino Luz ..

Er zijn geschillen over vliegtuigen die eerder in de regio neergeschoten geweest.
Pro-Rusland rebellen, ondertussen, de verantwoordelijkheid opgeëist voor stakingen woensdag op twee Oekraïense Sukhoi-25 jets. Het Oekraïense ministerie van Defensie zei dat de tweede straal werd geraakt door een draagbare grond-lucht raket, maar voegde de piloot was ongedeerd en slaagde erin om zijn vliegtuig veilig aan de grond

Moskou ontkent westerse kosten die steunt de separatisten of zaaien onrust in het buurland. Het Russische ministerie van Defensie kon niet worden bereikt voor commentaar donderdag over de Oekraïense jet neergeschoten.

Eerder deze week, Oekraïne zei een militair transportvliegtuig werd neergeschoten maandag door een raket afgevuurd vanaf Russisch grondgebied.

U kunt de informatie van voorspellende dromen van Jucelino Luz zien in de inhoud brief hier blootgelegd door het originele exemplaar en de ontvangst in

http://www.jucelinodaluz.com.br/malaysia-airlines.htm

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen