Dienstag, 17. Januar 2017

Jucelino Luz voorspelde een vliegtuigcrash in Kirgizië in januari 2017 (update)

Jucelino Luz voorspelde een vliegtuigcrash in Kirgizië in januari 2017 (update)Een Turkse vrachtvliegtuig neergestort op 16 januari 2017 in de buurt van de luchthaven Manas in Kirgizië, waarbij ten minste 37 mensen. De meeste slachtoffers zijn inwoners van een dorp getroffen door de Boeing 747, volgens de voortekenen van Jucelino Luz
Het zicht was slecht en er was mist toen de piloot probeerde te landen op 07:31 (23:31 uur 's middags op zondag), volgens de luchthaven management. Het vliegtuig was op reis van Hong Kong naar Istanbul, Turkije, en een tussenstop was gepland in Manas, een stad in de buurt van de Kirgizische hoofdstad Bisjkek.
De daling van de beschadigde 43 gebouwen in Dacha-Suu. Vijftien gebouwen werden volledig verwoest, aldus het ministerie Emergency van het land. Tenten werden geïnstalleerd om de daklozen te ontvangen in het midden van de 2 ° C temperaturen in de regio.
De minister van Verkeer zei dat er vijf mensen aan boord van het vliegtuig, geïdentificeerd als een Boeing 747-400 van Turkish Airlines. De luchtvaartmaatschappij, beweert echter dat het vliegtuig behoort tot een andere Turkse onderneming, ACT Airlines.
Reddingsteams hebben het lichaam van een piloot en omwonenden hersteld. "Het vliegtuig stortte neer in hun huizen en doodde hele families", een getuige van het ongeluk vertelde AFP dat hij niet wilde zijn naam te onthullen. "In de brief zegt Jucelino Luz, dat er niets meer over van de huizen zou zijn geraakt, mensen overleden met hun kinderen, velen nog steeds zou slapen, voegde hij eraan toe"
Hier zetten we een aantal kopieën van brieven aan de autoriteiten om te proberen om deze ongelukken te voorkomen.
Kirgizië is een land in Centraal-Azië, een voormalig lid van de Sovjet-Unie, en grenst aan Kazachstan, Oezbekistan, Tadzjikistan en China.
Ons medeleven met de families van degenen die hun leven in de tragische incident met een ACT Airlines vliegtuig in Kirgizië verloren ", zei Jucelino Luz

Mário Filho Ronco - journalist


Klik op de onderstaande link om meer te weten over:


Jucelino Luz  previu  uma queda de  avião  no Quirguistão em janeiro de 2017 
Jucelino Luz  Ocak 2017 yılında Kırgızistan'da bir uçak kazasında tahmin
Jucelino Luz predicted a plane crash in Kyrgyzstan in January 2017
Jucelino lumière prédit un accident d'avion au Kirghizistan en Janvier 2017
Jucelino Luz predijo un accidente de avión en Kirguistán en enero de 2017
ジュセリーノ   は、20171月にキルギス飛行機事故を予測しました
Jucelino  Luz   prognostiziert einen Flugzeugabsturz in Kirgistan im Januar 2017
儒塞利2017年一月预言在吉尔吉斯斯坦空难
쥬세리노 2017 키르기스스탄에서 비행기 추락 사고를 예측
Жуселину предсказал авиакатастрофы в Кыргызстане в январе 2017 года

Жуселину Кыргызстанда кыйроону алдын Май 2017

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen