Freitag, 1. August 2014

Madeleine McCann - advies en updates

Madeleine McCann - advies en updates

De politie is op zoek naar een zedendelinquent in het geval van kleine Madeleine echter zoekopdrachten zijn nog steeds blind-vuren schoten overal en elke dag een nieuw verhaal over Madeleine, natuurlijk, dat dit onschuldig meisje niet was ontvoerd, ze werd gedood door een ongeval van gebruiken veel medicijnen en het lichaam werd daar verborgen in Portugal.

  Elke dag na de verdwijning van het meisje, ontstaan ​​commentaren van ontvoering met optredens van alle delen van de wereld; seksueel misbruik; groep van pedofilie, en het heeft zich sinds de ondergang veel van die onderwerpen en alles zonder een concrete en plausibele oplossing, dat wil zeggen; niets definite.the meest recente bestanden ondervraagt ​​vier verdachten aangehouden door de politie van het Schotse land Yard omdat ze zijn toetreding tot onderzoek van de zaak, is het komen tal van releases voor deze verdwijning, maar niets concreets. Het is alsof ze niet echt willen weten wie Madeleine McCann gedood omdat een van die enorme schandaal al snel kunnen ontstaan​​., We weten allemaal dat in Portugal zijn er enkele aanvallen op meisjes en een van die gevallen was het 5 meisjes in het zuiden van Portugal, waar de onschuldige Madeleine was verdwenen
Aanvallen vond plaats tussen 2004 en 2006, aldus Scotland Yard.

  De politie deed onderzoek naar de verdwijning van het Britse meisje Madeleine McCann in Portugal in 2007 aangekondigd opnieuw dat is op zoek naar een zedendelinquent die vijf meisjes in hun appartementen tijdens de vakantie aangevallen.

De huizen was gelegen in de regio van Portugal van de Algarve, in het zuiden, waar Madeleine McCann verdween, en ze werden meestal bezet door Britse families, zei Scotland Yard.

  Tussen 2004 en 2006 is de man aangerand vijf meisjes 7-10 jaar oud toen ze in bed waren. "Dit zijn ernstige misdaden en niemand ooit werd gebracht voor hen. Ze moeten (om iets anders te concentreren ..) of die misdaden gerelateerd zijn aan de verdwijning van Madeleine," zei de politieman Andy Redwood, die het onderzoek aan het hoofd. Deze vorm van criminaliteit gebeurt overal in de wereld., En je hoeft alleen maar te kijken naar het nieuws die geladen zijn met gevallen van ontvoering, seksuele misdrijven en orgel verkoop. Zie deze link:

  http://oglobo.globo.com/sociedade/governo-britanico-vai-apurar-denuncia-de-pedofilia-no-parlamento-13172105

Kijk, natuurlijk, dat niets te maken met wat er met Madeleine McCann heeft, want dit meisje was het slachtoffer van de fout van hoge doses van een geneesmiddel, en fysieke agressie en betrokken verborgen het lichaam van het lijk en geplande verdwijning als een 'hijacking 'ik schreef brieven voordat het gebeurde en mijn precognitieve dromen, en het had me de meeste van die dingen liet zien en tot nu toe is correct, zegt Jucelino.
  Dit meisje was een slachtoffer twee keer: eerst op ondanks de agressie leed in 2007 en de tweede door een gebrek aan een meer technisch onderzoek en iets dat alleen deductieve kan zijn.

  Ouders van het meisje, de McCanns, voerde een campagne, waar zijn vader loopt alles en de moeder van het meisje zet altijd het hoofd naar beneden (boog haar hoofd, niet huilen, geen gevoel van verlies, niet geschokt helemaal niet, maar veel bang, dat is wat ik heb gevoeld als ik kijk naar haar gezicht), zelfs zo, hadden ze een website om geld in te zamelen gemaakt. Dat financiële proces was onlangs heel duidelijk over, ondanks, een voormalige Portugese politie, werd door hen nagestreefd; echter, heb ik opgemerkt, dat de grote belangstelling van hen, met alle respect, het was om te weten hoeveel Madeleine boeken werden verkocht door de Publishing Company die ondersteuning Uitvoering voor die auteur gaf en vraagt ​​het Hof van Justitie in Portugal, de bedrag van 1, 2 miljoen euro. In plaats van het aanvragen van het "recht van antwoord" van de vermeende schade als gevolg van de vermeende laster, rechtstreeks zoals ze zeggen in de media uit alle delen van de wereld, en altijd het voeden van een niet-bestaande scriptie; Nu, als het ware in Brazilië, dit echtpaar zou worden aangeklaagd voor het verlaten van de staat kind .. (Madeleine McCann)

  In mijn standpunt, en met behulp van mijn recht van vrije meningsuiting, de McCanns, werd afgeschermd door een Britse belangen in dat systeem die was geen moment onderzocht door de politie-afdeling, is het wat lijkt dan ook om bezoek te ontvangen van de Britse ambassadeur in Portugal toen ze onder mogelijke politie-onderzoek werd gestaakt (gestopt) er. En behalve dat, bijna zes jaar om Madeleine te vinden, omdat ze geloven dat ze is ontvoerd en is nog in leven ..

  Onbedoeld hier ben ik ze niet bedwingen of beschuldigen hen tot nu toe lijkt het erop dat hoe langer het duurt, des te beter kan zijn voor hen, omdat de donaties en campagne namens de familie (blijkbaar slachtoffers van bepaalde omstandigheden) - en niet het onschuldige slachtoffer Madeleine McCann die echt beschadigd door die fatality - hebben kracht gewonnen in de afgelopen jaren met de steun van de overheid en sommige media huizen in Engeland.
Maar nu zal ik op voorhand zeggen hier, op een dag en een of andere manier, zal deze "ontvoering hoax" worden ontmanteld, natuurlijk, en het zal een van de grootste schandalen ooit in de wereld zijn.

  Ik weet zeker dat de criminelen zal worden gevangen en op een dag gearresteerd; en wees niet bang wanneer de ware namen van de moorden komen: "de verrassing zal worden verdubbeld."

Het is alles wat ik heb gezien in mijn voorspellende dromen, en de zaak wordt gesloten, en de geest van dat onschuldige meisje neemt de eeuwige rust in de hemel.

  Professor Jucelino Nobrega da Luz

http://www.jucelinodaluz.de/

http://www.jucelinodaluz.com.br/

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen